HEALING TECHNIEKEN
 

Voor paarden 

Via intuïtief communiceren met paarden (en andere dieren) kan ik de paarden een stem geven. Ze kunnen aangeven wat er voor hen speelt en waar ze eventueel last van hebben. Als er niet echt een probleem is, willen ze soms graag duidelijkheid scheppen. Door het paard te horen en zijn wensen te verduidelijken naar zijn/haar eigenaar vindt er een mooie sessie plaats 

Aansluitend op het communiceren met paarden, kan een paard aangeven hoe hij zich fysiek en mentaal voelt. Ik scan het lichaam en kijk waar er eventuele blokkades zitten. Mochten deze er zijn dan behandel ik die onder andere met de technieken van Healing Touch for Animals (zelf Practioner Level 4). Deze technieken bevorderen het energieveld van het zelfhelend vermogen. Tevens ondersteun ik deze healingtechnieken met de essentiële oliën van Young Living, die het proces van verbetering extra stimuleren.

 

Coaching voor paarden 

Mocht een paard het stempel ‘probleem-paard’ hebben dan werkt bovenstaande vaak goed om verduidelijking te krijgen waarom dit gedrag er is. Soms zit daar een stuk (grondwerk)training bij. Hierbij werk ik met de 5 rollen van een meesterherder (leider, metgezel/verzorger, wachter, dominant, roofdier) van Linda Kohanov. 

Als holistisch paardentherapeut bekijk ik per individu wat het nodig heeft en op welk vlak (fysiek, mentaal, geestelijk en het geheel). 

Healingtechnieken zijn geen vervanging van een dierenarts! Raadpleeg daarom altijd als eerste een dierenarts bij problemen.